اسنک گوشت با پوره آووکادو

لقمه کباب

با گوشت باقیمانده از خوراک روز قبل می‌توانید این ساندویچ شیک و متنوع و خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

چه غذایی می‌تواند خوشمزه‌تر از این لقمه‌های گوشت برای پذیرایی از میهمانان به صرف شام باشد؟

برای درست کردن این اسنک نیاز به نان ماتزو (Matzo) دارید که نوعی نان نازک و نرم است که مشابه آن را می‌توانید از سوپرمارکتها بصورت نان برش‌خورده و بسته‌بندی خریداری کنید. بجای آن می توانید نان لواش را نیز برش‌داده و براحتی استفاده کنید.

‬می‌توانید خودتان در خانهنان دوسا، یا نان هندی و نان پیتا بپزید و برای تهیه این اسنک استفاده کنید. گوشت باقی‌مانده از همین خوراکهارا برای درست‌کردن این ساندویچ استفاده کنید.
تابه گریل ندارید؟ شما می‌توانید این لقمه‌ها را داخل فر بپزید. برای این کار دمای فر باید 175 درجه سانتی‌گراد باشد و لقمه‌ها به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل آن بمانند تا کاملاً نان تُرد شود.

زمان کل آماده‮سازی 02 دقیقه است.

مواد لازم: اسنک گوشت با پوره آووکادو - تصویر 2

گوشت پخته‌شده

250 گرم

پیاز سرخ‌شده

4 قاشق غذاخوری

نان

4 ورقه 20× 20 سانتیمتر

آووکادو

1 عدد

روغن زیتون بکر

1 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه

1 قاشق غذاخوری

نمک

¼ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه:اسنک گوشت با پوره آووکادو - تصویر 3

  1. پیازها را خرد کر��ه و طلایی سرخ کنید.
  2. برای تهیه این اسنک نیاز است نان کاملا نرم باشد که به هنگام تا زدن نشکند، برای این‌کار روی میز یک دستمال نخی پهن کرده و پشت و روی نانها کمی آب بپاشید و با فاصله روی دستمال نخی قرار داده و دستمال نخی نم‌داری روی آنها بیندازید. حواستان باشد که نانها را زیادی خیس نکنید وگرنه در زمان تا زدن وا می‌روند.
  3. اجازه دهید آب به طور کامل جذب نان‌ها شود، به طوری که به آسانی قابل انعطاف و خم کردن شوند (در حدود 20 دقیقه مورد نیاز است). هر چند وقت یک‌بار نان‌ها را چک کنید؛ اگر هنوز به آسانی خم نمی‌شوند قدری بیشتر صبر کنید.
  4. در همان حال که منتظر نان‌های‌تان هستید، مواد روی نان‌تان را آماده کنید. در یک مخلوط‌کن کوچک یا با استفاده از یک چنگال آووکادو، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا به حالت نرم و خمیری برسند. اگر دوست داشتید می‌توانید در صورت نیاز نمک یا آبلیموی بیشتری را به مخلوط‌تان اضافه کنید.
  5. تابه گریل (دستگاه گریل) را در دمای متوسط به بالا گرم کنید. (یا فر را روشن کنید)
  6. هنگامی که نان‌ها به مرحله انعطاف‌پذیری رسیدند؛ ابتدا برای هر ساندویچ مقداری روغن زیتون را روی نانی که آماده کرده‌اید بمالید (در صورت تمایل می‌توانید کمی نمک هم روی آن بپاشید)، سپس مقداری گوشت ریش ریش شده، پیاز سرخ‌شده و کمی از مخلوط آووکادو را روی نان بریزید.
  7. مطابق شکل دو گوشه مقابل نان را روی یکدیگر گذاشته و اجازه دهید دو گوشه دیگر باز بمانند.
  8. لقمه‌ها را داخل تابه گریل‌تان که کمی چرب‌شده قرار دهید. حالا در تابه گریل یا فر را ببندید و کمی صبر کنید تا نان‌تان برشته شود (3 تا 5 دقیقه).
  9. ساندویچ‌های شیک شما آماده است کمی از پوره آووکادو روی آن ریخته و سرو کنید.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه