برگر سالمون با سس شوید

برگر ماهی

با ترکیب سالمون، لیمو و پیازچه برگرهای سالمی خواهید داشت که بدون هیچ چربی اضافه‌ای گریل می‌شود.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

لیمو ترش، ترب و پیازچه طعم این سالمون برگرها را عالی می‮کنند.

برای اینکه سالمون را بدون اینکه له کنید، ریزنمایید، در ابتدا با چاقوی تیزی آنها را ورقه ورقه کنید و تکه‮ها را از طول به صورت نوارهای باریکی برش دهید و سپس از عرض آنها را ریز کنید.( یا اینکه با ساطور فیله‌ماهی را ریز کنید)

بجای پیازچه می‌توانید از 3 ساقه تره‌فرنگی هم استفاده کنید.

مواد لازم:برگر سالمون با سس شوید - تصویر 2

فیله سالمون بدون استخوان

450 گرم

ماست کم چرب ساده

½ پیمانه

نان همبرگر

4 عدد

پیازچه

1 دسته 

تخم مرغ بزرگ

1 عدد

خرده نان 

2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه

1 قاشق غذاخوری

تربچه رنده‌شده

1 قاشق غذاخوری

شوید خرد شده تازه

1 قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو ترش

1 قاشق مرباخوری

نمک درشت

به مقدار لازم

فلفل آسیاب شده

به مقدار لازم

کاهو

برای سرو

طرز تهیه:برگر سالمون با سس شوید - تصویر 3

  1. فیله سالمون بدون پوست و استخوان را ریز خرد کنید.
  2. تخم مرغ را کمی هم بزنید.
  3. پیازچه‌ها را ریز خرد کنید.
  4. نان همبرگرها را تست کنید.
  5. کباب‮پز را روشن کنید و توری آن را در فاصله 01 سانتی‮متری شعله قرار دهید. در کاسه‮ای به اندازه متوسط سالمون، ترب رنده‌شده، پوست و آب لیمو، تخم مرغ، پیازچه و خرده نان، 1 قاشق چای‮خوری نمک و  قاشق چای‮خ��ری فلفل را با هم ترکیب کنید.
  6. مواد را آرام با چنگال مخلوط کنید.
  7. مخلوط سالمون را به صورت 4 برگر درآورید. آنها را روی سینی فری دیواره‮دار قرار دید. بدون اینکه آنها را برگردانید، برای 6 دقیقه کباب کنید تا رویشان قهوه‮ای شود.
  8. در همین حین، ماست و شوید را در کاسه کوچکی مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
  9. برگرها را در نان برگر گذاشته و به همراه سس ماست و شوید همراه با کاهو سرو کنید. 

انواع برگرها را ببینید.

پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه