برگر پنیر تنوری

همبرگر با سس مخصوص

با کمی تغییر و ریزه‌کاری این برگر به یکی از بیادماندنی‌ترین‌ها تبدیل می‌شود.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

برای این‌که در زمان صرفه‌جویی کنید می‌توانید همبرگرها را روز قبل درسته کرده و با کاغذ روغنی و بعد سلفون بپیچید و داخل یخچال قرار دهید. در این‌صورت فقط 15 دقیقه قبل از سرو برگرها را گریل کرده و مخلفات آن را آماده کنید. زمان درست کردن این غذا 30 دقیقه است.

پنیری که برای تهیه این برگر استفاده می‌شود باید پنیر نرم مانند گوداو بلوچیز باشد. بسته به ذائقه و سلیقه خود می‌توانید از پنیر دیگر استفاده کنید.

مواد لازم: 

گوشت چرخ‌کرده

1500 گرم

پنیر گودا

100 گرم

برگ اسفناج

2 پیمانه

نان همبرگر

8 عدد

گوجه فرنگی 

2 عدد

سس ورسترشایر

2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای‌خوری

سس تاباسکو

به مقدار دلخواه

قارچ

به مقدار دلخواه

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

سس خردل

به مقدار دلخواه

فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. گوشت چرخ‌کرده‌ای که برای تهیه این برگرها استفاده می‌شود باید خوش‌طعم و تازه بوده و از میزان متعادلی چربی برخوردار باشد تا برگر نرمی داشته باشیم.
  2. تابه گریل را در دمای نسبتاً بالا گرم کنید.
  3. دریک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده، سس ورسترشایر، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری فلفل را آرام با هم مخلوط کنید.
  4. آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  5. پنیر را نیز به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و  وسط هر تکه گوشت را فشار دهید تا یک گودال کوچک ایجاد شود.
  6. پنیر را در این گودال قرار دهید؛ گوشت را دور پنیر بپیچید و آن را فشار دهید تا محکم شود.
  7. سینی شبکه‌ای گریل را آرام به روغن آغشته کنید.
  8. برگرها را روی گریل قرار داده و درِ آن را بگذارید. تا اندازه‌ای بپزید که خط گریل روی آنها افتاده باشد. (4 تا 6 دقیقه برای هر سمت برگر کافی به‌نظر می‌رسد، البته با توجه به درجه حرارت شعله، ضخامت برگر و ضخامت تابه گریل این زمان متغیر است و شما زمان را با توجه به چیزی که از برگر انتظار دارید تنظیم کنید).
  9. برای سرو کردن، روی تکه زیرین نان یک لایه اسفناج سپس برگر، گوجه فرنگی و قارچ قرار دهید.
  10. روی رول بالایی به مقدار دلخواه سس خردل و تاباسکو پخش کنید.
  11. قارچ را اگر اسلایس کرده و آب‌لیمو بزنید، سپس با یک یا دوحبه سیر رنده‌شده با روغن زیتون تفت دهید طعم ساندویچ را محشر می‌کند.
  12. اسفناج را نیز می‌توانید با درشت خر کرده و با کمی روغن‌زیتون و سیر تفت دهید.

منوی تکمیلی این دستور پخت

پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه