برگر کدو با پنیر کبابی

برگر کدو و پنیر کبابی

برگر کدو با پنیر کبابی که کاملا با مواد گیاهی درست شده می‌تواند جایگزین خوبی برای ساندویچ‌های گوشتی و چیزبرگرها باشد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

پنیر هلومی یا پنیر کبابی، نوعی پنیر یونانی است که نسبت به پنیرهای دیگر در برابر حرارت مقاوم‌تر است و آب نمی‌شود؛ به همین دلیل برای گریل کردن بسیار مناسب است. پنیر کبابی یا هلومی را می‌توانید از سوپرمارکتها تهیه کنید؛ اما در صورت در دسترس نبودن از پنیر فتا استفاده کنید که طعمی شبیه پنیر کبابی دارد یا از پنیر موتزارلا که بافتی شبیه آن دارد.

مواد لازم: برگر کدو با پنیر کبابی - تصویر 2

کدو حلوایی

650 گرم

ماست چکیده

200 گرم

پنیر کبابی (halloumi)

250 گرم

نخود پخته

400 گرم

نان تست

2 برش

روغن زیتون

¼ پیمانه

برگ جعفری خرد‌شده

1 پیمانه

نان همبرگر

4 عدد

لیمو ترش 

1 عدد

تخم مرغ 

1 عدد

ارده

1 قاشق غذاخوری

پودر آویشن

2 قاشق چایخوری

پودر کاکوتی

1 قاشق مرباخوری

برگ کاهو  

برای سرو

گوجه فرنگی

برای سرو

طرز تهیه:برگر کدو با پنیر کبابی - تصویر 3

  1. کدو حلوایی را پوست گرفته، خرد کنید، سپس در قابلمه قرار داده و روی آنها نصف لیوان آب و کمی آویشن بریزید. به مدت 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. توجه کنید که در انتهای پخت کدو آب نداشته باشد.
  2. کدو ��ا را به یک کاسه انتقال داده و له کنید.
  3. نخود را پخته یا کنسرو نخود را آبکشی کرده و به وسیله چنگال پوره کنید (اگر از کنسرو نخود استفاده نمی‌کنید 150 تا 200 گرم نخود را بپزید و استفاده کنید).
  4. نان تست را خرد کرده و با جعفری و تخم مرغ مخلوط کنید. و پوره کدو و نخود را به آن اضافه کنید.
  5. ترکیب حاصل را به شکل 4 برگر فرم دهید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
  6. در این فاصله ماست، ارده، رنده پوست لیموی رنده‌شده و آبلیمو را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. آن را کناری قرار دهید تا در زمان سرو استفاده نمایید.
  7. 2 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم نموده و برگرها را در آن سرخ نمایید. هر سمت آنها را به مدت 6 الی 8 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.
  8. تابه را تمیز نموده و آن را روی شعله متوسط برگردانید. بقیه 1 قاشق غذاخوری روغن را در آن بریزید و پنیر کبابی را ورقه ورقه کنید. هر سمت پنیر کبابی (هلومی) را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
  9. برای سرو این برگرهابی خوشمزه ابتدا داخل نان‌ها یک لایه از سس ماستی که تهیه کرده‌اید بمالید و روی آن کاهو، گوجه، پنیر کبابی و برگر را قرار داده، روی آن نیز مقداری از سس ماست بزنید.
  10. پودر کاکوتی را روی آن بپاشید و بعد از آن تکه رویی نان را روی برگر قرارداده و ساندویچ را گرم سرو کنید.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه