تارت تاتین پیاز

تارت تاتین پیاز

یک نوع تارت فرانسوی که در زمان پخت خمیر روی مواد قرار می گیرد، عطر آویشن مزه این تارت را عالی می کند.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این غذا که به شیرینی سبزیجات معروف است؛ بسیار آسان و سریع آماده می‌شود و طعمی فرانسوی را در فرصتی کوتاه به شما هدیه می‌دهد.
در 35 دقیقه می‌توانید آن را درست کنید. از خمیر هزارلا و خمیر فیلومی‌توانید برای درست کردن این تارت استفاده کنید.

مواد لازم: 

کره

100 گرم

شکر

 پیمانه

آویشن

8 شاخه

پیازچه

4 دسته

خمیر هزارلا

2 ورقه

سرکه سفید

1 قاشق سو‌پ‌خوری

طرز تهیه:

  1. کره را در تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. پیازچه‌ها را خرد کنید و به تابه اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید یا تا وقتی‌که فقط نرم شوند. آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  3. شکر و سرکه را به ترکیب اضافه کنید و جوش بیاورید. به مدت 6 تا 8 دقیقه یا تا وقتی شکر کاراملی شود، آن را بپزید و سپس از روی گاز بردارید.
  4. فر را از قبل تا 110 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  5. تابه تارت چرب شده با عمق 3 سانتی‌متر را برداشته و مخلوط پیازها را درون آن بریزید(می‌توانید از قالب‌های 8 تایی استفاده کرده، خمیر و سایر مواد را در آنها به صورت مساوی بریزید.)
  6. هر ورقه خمیر را به 4 مربع ببرید. مربع‌ها را روی مخلوط پیاز قرار دهید و لبه‌های خمیر را زیر مایه تا کنید.
  7. به مدت 15 دقیقه آنها را بپزید یا تا وقتی پفکی و طلایی شوند. تابه‌ تارت را به مدت 5 دقیقه در فضای آشپزخانه نگه دارید.
  8. به آرامی لبه‌های خمیر را با چاقو آزاد کنید و سپس آن را در ظرف‌های مورد نظرتان قرار دهید و گرم سِرو کنید. 

منوی تکمیلی این دستور پخت

 

پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه