دست پیچ اسفناج و پنیر

سمبوسه اسفناج

گاهی می‌توان دست از پخت غذاهای سنتی برداشت و تنها با 4 ماده اولیه یک غذای خوشمزه و سریع را آماده کرد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه و زمان پخت این غذا 25 دقیقه است.

مواد لازم: دست پیچ اسفناج و پنیر - تصویر 2

پنیر فتا

100 گرم

خمیر فیلو

2 ورقه 25×25 سانتیمتری

تخم مرغ

2 عدد

اسفناج

2 دسته

روغن زیتون

2 قاشق غراخوری

طرز تهیه:دست پیچ اسفناج و پنیر - تصویر 3

  1. ته اسفناج‌ها را بگیرید، آنها را شسته و خرد کنید.
  2. فر را روی 210 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. روغن را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید.
  4. اسفناج‌ها را افزوده و برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
  5. 1 تخم مرغ را در کاسه کوچک کمی بزنید. اسفناج و پنیر فتا را به آن اضافه کنید. به مواد فلفل بزنید.
  6. خمیر را به مربع‌های با ابعاد دلخواه ببرید و مواد را بین خمیرهای مربع شکلی که بریدید، تقسیم کنید.
  7. لبه‌های خمیر را با قلمو تخم مرغ بزنید. خمیر را از قطر طوری تا کنید که مواد را در بر بگیرد. لبه‌ها را با نوک انگشتان خود فشار دهید تا کاملاً بسته شوند.
  8. دسته‌پیچ ‌ها را روی سینی فر قرار دهید. روی آنها تخم مرغ بمالید. برای 20 دقیقه بپزید تا پف کنند و طلایی شوند. 
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه