ساندویج ماهی تن با کرفس

ساندویج ماهی تن با کرفس

یک ساندویچ سرد خوشمزه که با ماهی تن درست می‌شود. این ساندویچ برای گرد همایی‌ها و غذای تولد بچه‌ها ایده آل است.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

این ساندویچ در 15 دقیقه آماده می‌شود و برای سرو به تعداد 4 نفر مناسب است.

مواد لازم:

کنسر ماهی تن با روغن زیتون

350 گرم

کرفس

2 ساقه

سیب پوست کنده و خرد کرده

1عدد

مایونز

4 قاشق سوپخوری

برگ ریحان ساتوری شده

2 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه

1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل آسیاب کرده

به مقدار لازم

نان تست جو یا چاودار

8 برش

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه متوسط، ماهی تن، کرفس (که ساقه آن را در جهت طول دو نیم کرده و نازک ورقه کرده‌ایم)، سیب (که به قطعات نیم سانتی‌متری خرد کرده‌ایم)، مایونز، ریحان و آب لیمو را مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم.
  2.  مخلوط ماهی تن را بین 4 برش نان تست تقسیم می‌کنیم و  روی هر یک از آن‌ها 1 تکه نان قرار می‌دهیم. ساندویچ‌ها آماده هستند.

مشاهده آلبوم انواع ساندویچ

پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه