فریتاتای سیب و چدار

فریتاتای سیب و چدار

 برای تهیه یک صبحانه مقوی و کامل، تخم مرغ، سیب و پنیر چدار را با هم مخلوط کنید و املت خوشمزه ای آماده نمایید.

مناسب برای :3 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

 این صبحانه فریتاتای سیب و چدار - تصویر 2مقوی و خوشمزه می تواند اشتهای هر کسی را باز کند. سعی کنید کودکان خود را به این غذا علاقه‌مند کنید.

مواد لازم:

پنیر چدار سفید

120 گرم

تخم مرغ بزرگ

8 عدد

سفیده تخم مرغ

2 عدد

سیب گالا یا سیب گلاب

2 عدد

کره

1 قاشق غذاخوری

نمک و پودر فلفل سیاه

مقداری

 

طرز تهیه:

  1. سیب‌ها را پوست بگیرید و دانه‌های‌شان را خارج کنید، آن‌ها را به ضخامت ۳سانتی متر ورقه نمایید. پنیر چدار را رنده کنید.
  2. فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت (230 درجه سانتی‌گراد) گرم نمایید. سینی فر را در طبقه سوم از بالا قرار دهید.
  3. در یک کاسه با اندازه متوسط، تخم مرغ‌ها، سفیده‌های تخم مرغ و نیمی از پنیر را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها بیفزایید. در یک تابه نچسب، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  4. مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت ۱تا ۲ دقیقه آن را حرارت دهید. سپس از قسمت خارجی دایره شروع کنید و سیب‌ها را دایره وار روی مخلوط تخم مرغ بچینید. سپس بقیه پنیر را روی آن بپاشید.
  5. تابه را در فر بگذارید. در حدود ۲۰ دقیقه فریتاتا را در فر بپزید تا سیب‌ها کامل پخته شوند و رویه پنیر به رنگ طلایی قهوه‌ای درآید. سپس آن را روی یک تخته قرار دهید و پس از ۵ دقیقه فریتاتا را برش بزنید و سرو کنید.

 

فریتاتای پنیر و اسفناج را هم امتحان کنید. اگر می‌خواهید دستور پخت انواع فریتاتا را یاد بگیرید، اینجاکلیک کنید.

پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه