مینی ساندویچ لوبیا و ژامبون

مینی ساندویچ ژامبون و سبزیجات

ساندویچ برشته که با سلیقه برش‌خورده، غذایی شیک و دوست داشتنی می‌شود که هر وقت گرسنه باشید می‌توانید میل کنید.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

این ساندویچ یکی از ساندویچ‌های گوشتی و سرد ایتالیایی می‌باشد که بعنوان (Anti pasto) شناخته می‌شوند. آنتی پستو معمولا به عنوان پیش‌غذا یا مکمل سرو می‌شود.

تنها زمانی‌که نیاز است تا این غذا درست شود 25 دقیقه است، و زمانی حدود 8ساعت برای سرد و پرس‌کردن ساندویچ نیاز است.

 این غذا را برای 6 تا 8 نفر می‮توانید سرو کنید. آرتیشو را می‌توانید با بروکلی آبپز جایگزین کنید.

مواد لازم:مینی ساندویچ لوبیا و ژامبون - تصویر 2

لوبیای سفید پخته‌شده

3 پیمانه

ژامبون بوقلمون یا ژامبون مرغ

250 گرم

نان باگت

3 عدد

کدو خیاری متوسط

1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز

2 عدد

سیر

1 حبه

کنگر فرنگی (آرتیشو)

1 پیمانه

برگ جعفری تازه

½ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده

½ پیمانه

روغن زیتون بکر

1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه

1 قاشق غذاخوری

نمک

به مقدار دلخواه

فلفل آسیاب شده

به مقدار دلخواه

طرز تهیه:مینی ساندویچ لوبیا و ژامبون - تصویر 3

  1. کدو را در جهت طولی به صورت ورقه‌های نازک ببرید.
  2. روی دولایه از حوله کاغذی نمک بپاشید و کدو خیاری را روی آن قرار دهید. روی آنها نمک بپاشید و حوله را مثل روزنامه دور کدوها بپیچید. اجازه دهید 10 دقیقه به همان حال باقی بمانند تا آب آنها کشیده شود.
  3. روی شعله کم گاز یا کباب‌پز فلفل دلمه‌ای را برای 10 دقیقه کباب کنید تا پوستش بسوزد؛ در این حین گهگاهی آن را بچرخانید. فلفل دلمه‌ای را در کاسه‌ای قرار داده و با پوشش پلاستیکی رویش را محکم بپوشانید. اجازه دهید برای 10 دقیقه به همان حالت باقی بماند.
  4. پوست فلفل دلمه‌ای را بکنید و سپس آن را برش بزنید، دانه‌ها را خارج کنید و آن را به صورت نوارهای باریکی خرد کنید.
  5. سیر را درشت خرد کنید.
  6. لوبیای سفید را بپزید. (اگر از کنسرو لوبیا استفاده می‌کنید آن را شسته و آبش را بگیرید.)
  7. لوبیا، سیر، آب لیمو و روغن را ترکیب کنید و آنها را به صورت پوره‌ای نرم درآورید.
  8. به مواد نمک و فلفل بزنید.
  9. نان باگت‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. روی هر نیمه نان را کاملاٌ با لایه‌ای یک دست از پوره لوبیا بپوشانید.
  10. کنگر فرنگی را با کمی آبلیمو  بخارپز کرده و آبکش کنید، سپس به 4 قسمت تقسیم کنید یا خردشان کنید.
  11. کدوها را روی یکی از نیمه‌های هر نان باگت بچینید. روی آنها ژامبون، جعفری، فلفل دلمه‌ای کباب شده، کنگر و پنیر پارمزان قرار دهید. نیمه‌های نان را روی هم قرار دهید به این صورت شما 3 ساندویچ کامل دارید. محکم با سلفون دور آنها را تک‌تک بپیچید و روی سینی‌ای قرار داده و در یخچال بگذارید.
  12. سینی دیگری را روی آن گذاشته و چند قوطی سنگین رویش بگذارید تا سنگین شود. اجازه دهید برای 3 ساعت یا در طول شب در یخچال بماند. برای سرو آن سلفون را باز کنید و با چاقوی دندانه دار آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه