نیمرو با ژامبون و سیب زمینی

نیمرو با سیب زمینی ژامبون

یک صبحانه خوشمزه با تخم مرغ و ژامبون و سرشار از انرژی برای خانواده حاضر کنید و یک روز زیبا را آغاز کنید.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

در صورت تمایل می توانید از روغن حیوانی یا کره استفاده کنید تا طعم بهتری به غذای شما بدهد.

مواد لازم: نیمرو با ژامبون و سیب زمینی - تصویر 2

سیب زمینی 

450 گرم

ژامبون

230 گرم

تخم مرغ 

8 عدد

پیازچه

3 ساقه

روغن زیتون فوق بکر

به میزان لازم

نمک

به میزان لازم

فلفل تازه آسیاب شده

به میزان لازم

طرز تهیه:نیمرو با ژامبون و سیب زمینی - تصویر 3

  1. سیب زمینی‌ها را درسته با پوست برای 15 دقیقه در تابه‌ای بزرگ از آب در حال جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را از آب بیرون بیاورید.
  2. ژامبون را خرد کنید و برای 10 دقیقه در تابه‌ای چدنی که روی آتش یا گریل با درجه متوسط رو به بالاست با کمی روغن زیتون سرخ کنید و گه‌گاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از روی شعله بردارید و اجازه دهید سرد شود.
  3. سیب زمینی‌ها را پوست کنده، خرد کنید و به تابه اضافه کنید و همراه با کمی روغن برای 10 دقیقه روی آتش سرخ کنید تا طلایی شوند. نمک و فلفل اضافه کنید.
  4. ژامبون را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را در یک طرف تابه جمع کنید.
  5. تخم‌مرغ‌ها را 2 تا 2 تا در سمت دیگر تابه بشکنید، دوباره کمی نمک و فلفل بزنید. در این زمان می‌توانید به میزان دلخواه روغن زیتون یا کره نیز اضافه کنید.
  6. پیازچه ها را خرد کرده، به مخلوط کنار نیمرو  اضافه کنید.
  7. برای هر نفر 2 عدد نیمرو با کمی از مخلوط ژامبون و سیب‌زمینی را در بشقاب قرار داده و سرو کنید.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه