همبرگر بوقلمون و اسفناج

همبرگر بوقلمون و اسفناج

با گوشت بوقلمون چرخ‌شده، اسفناج و پیازچه یک همبرگر خوشمزه تهیه و نوش جان کنید.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

اگر می‌خواهید همبرگر نرم و آب‌داری داشته باشید، گوشت آن را زیاد ورز ندهید.
30 دقیقه برای درست کردن این همبرگرها، زمان نیاز دارید.
می‌توانید همبرگرها را یک روز قبل درست کرده و با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. کمی قبل از سرو در دمای اتاق قرار دهید و سرخ کنید. این دستور تهیه برگر را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهد.

مواد لازم: همبرگر بوقلمون و اسفناج - تصویر 2

گوشت بوقلمون چرخ‌شده

450 گرم

برگ اسفناج

120 گرم

پیازچه

10 ساقه

سیر

1 حبه

زیره آسیاب‌شده

¾ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان کافی

نان همبرگر کوچک

12 عدد

سس مایونز

 به مقدار لازم برای سرو

خیارشور

به مقدار لازم برای سرو

طرز تهیه:همبرگر بوقلمون و اسفناج - تصویر 3

  1. گوشت بوقلمون چرخ‌شده، اسفناج خردشده، پیازچه خردشده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.
  2.  سیر رنده‌شده و زیره آسیاب شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و با چنگال به خوبی مخلوط نمایید. از مخلوط بوقلمون و اسفناج 12 عدد برگر تهیه نمایید. قطر برگرها حدود 1 تا 1.5 سانتیمتر باشد.
  3. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید. هر سمت برگرها را به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی قهوه‌ای شوند و مغز آن‌ها نیز به خوبی بپزد.
  4. نان‌ها را کمی داخل فر گرم کنید سپس به یک سمت آن‌ها سس مایونز یا سس تارتاربمالید.
  5. برگرها را روی نان قرار داده و با خیارشور و خلال‌های پیاز سرو کرده و نوش جان کنید.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه